Top begeleiding & kwaliteit

Door onze kennis en ervaring te combineren met jouw reisdromen stellen we het meest onvergetelijke programma voor je samen. Kortom, wij zijn specialist in het uitwerken van op maat gemaakte en unieke ervaringen voor elk type reiziger.

Wat je plannen ook zijn, Jobstop kan je er zeker bij helpen.

Persoonlijke professionele service voor en tijdens je verblijf. Start met Jobstop in alle veiligheid je buitenlandsavontuur.

Voor vertrek kan je met al je vragen terecht bij jouw Jobstop-coördinator. Eens ter plaatse staan de lokale coördinatoren klaar om je te helpen en te begeleiden door je Jobstop avontuur.

Kruist er toch een onvoorziene verrassing je pad dan kan je terugvallen op een legale waarborg.

Jobstop voorziet de volledige omkadering.

Keuze, combinaties, op jouw maat

Vrijwilligersproject, werk- en reisprogramma, au-pair, stagesplaatsen. Ver weg of dichtbij, voor een korte of een iets langere periode.

Alles is mogelijk!

Alle projecten zijn onderling te combineren.

Vind je niet onmiddellijk je gading in de bestaande projecten dan stelt Jobstop je graag een gepast alternatief voor op jouw maat.

Ben je open-minded, flexibel ingesteld, toon je zin voor initiatief en beschik je over het nodige aanpassingsvermogen?

Jobstop biedt je een unieke belevenis: verruim je horizon, vergroot je leefwereld en ontmoet internationale deelnemers vanuit alle hoeken van de wereld.

Betrouwbare partnerorganisaties en garantie

Jobstop bestaat sinds 2010 en maakt deel uit van Connections.be, een 100% Belgische organistatie die 200% gaat voor een persoonlijke begeleiding!

Alle projecten zijn zorgvuldig geselecteerd via erkende en lokale partners, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Betaalbare tarieven en transparantie

Toegankelijk voor iedereen en betaalbare, duidelijke en correcte prijzen

No bugs, je weet op voorhand wat in de prijs is inbegrepen en waar je nog budget dient voor vrij te houden.