Projecten met wildlife & dieren

Olifantenproject in Thailand

Olifantenproject in Chiang Mai – Werk met olifanten die gered zijn uit de toeristische industrie. Assisteer mee bij de reïntegratie en help de kornaks bij de algemene verzorging.

Schildpaddenproject in Sri Lanka

Bied een unieke en waardevolle ervaring aan het behoud van de schildpadden. Je helpt mee aan de instandhouding van de schildpadden.

Wildlife in Costa Rica

Neem deel aan een avontuurlijke expeditie in het Nationale Tortuguero Park in Costa Rica! Ontdek het leven in het onderzoekscentrum en leer over de wildlife!

Paardenproject in de Verenigde Staten

Ontferm je over wilde en geredde mustangs op een echte Amerikaanse Ranch in Florida.

Big 5 in Zuid-Afrika

Steek je handen uit de mouwen op de Big 5. Wil je meer dan een safari? Maak dan deel uit van een ongelofelijke ervaring in de Afrikaanse bush.

Red pinguïns in Zuid-Afrika

Help mee het slinkende aantal ‘Happy Feet’ pinguïns te redden.

Noah’s Ark in Zuid-Afrika

Noah’s Ark is een dierenopvangcentrum en een groot rehabilitatiecentrum.
Als vrijwilliger sta je in voor de verzorging van de dieren, je geeft hun eten, kuist de kooien, begeleidt de dierenarts. Je komt in nauw contact met de verschillende dieren.

Cheetaproject in Zuid-Afrika

Het Cheeta & Wildlife opvangcentrum is bedoeld om een veilige omgeving te creëren voor deze dieren. Je helpt mee met de dagdagelijkse taken in het centrum en dit temiddden van het best bewaarde geheim van Zuid-Afrika de Waterbergen.